OVER ONS

De SanSwiss Group is een internationaal succesvolle fabrikant van douchewanden en douchebakken. Het hoofdkantoor bevindt zich in Härkingen, Zwitserland. De groep omvat 3 productiebedrijven in Frankrijk, Tsjechië en Roemenië en onafhankelijke verkoopbedrijven in Frankrijk, Duitsland, Polen, Tsjechië, Zwitserland en Roemenië met verkoopactiviteiten in 18 Europese landen.
SanSwiss Hrkingen
SanSwiss Jin
SanSwiss

OVER DE RONAL GROUP

Het hoofdkantoor is gevestigd in Härkingen, Zwitserland, de RONAL GROUP is een van 's werelds toonaangevende fabrikanten en leveranciers van lichtmetalen velgen voor auto's en commerciële voertuigen.

Op 13 productielocaties op drie continenten produceren we meer dan 21 miljoen wielen per jaar. Het bedrijf is gestaag gegroeid sinds het werd opgericht in 1969 en heeft momenteel meer dan 8000 mensen over de hele wereld die één ding delen met hun klanten: de passie voor wielen.

De sanitaire geschiedenis van RONAL begint in 1981, toen de toenmalige eigenaar van RONAL AG, Karl Wirth, besloot om naast de productie van lichtmetalen wielen een tweede steunpilaar te bouwen met de productie van douchewanden.

De succesvolle positionering van het merk RONAL in de Europese sanitaire markt leidt in 2009 tot de oprichting van een holdingbedrijf met hoofdzetel in Härkingen / Zwitserland, waarin alle sanitaire bedrijven onder het SanSwiss-merk worden gecombineerd.

Vandaag is de SanSwiss Group een succesvolle Europese groep die zich consequent richt op kwaliteit, innovatie, design en duurzaamheid. Grootst mogelijk klantvoordeel en een lange levensduur van de producten vormen een essentieel onderdeel van de wereldwijde bedrijfsfilosofie.

www.ronalgroup.com