OK Belangrijk! Onze website maakt gebruik van cookies om u maximaal comfort te bieden bij het browsen op de website en het gebruik van onze diensten. Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies in overeenstemming met de huidige browserinstellingen. U kunt op elk moment de browserinstellingen wijzigen die hun gebruik bepalen.

COMMITMENT naar Kwaliteit

TÜV CE ESG Aquaperle
SanSwiss-producten voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van technologie, functionaliteit, comfort en design. Consistente naleving van de productkwaliteit wordt gecontroleerd in reguliere test- en testprocedures. De selectie van hoogwaardige materialen, zorgvuldige verwerking in moderne productieprocessen en consistente verdere ontwikkeling zorgen voor het erkende hoge kwaliteitsniveau van alle SanSwiss-producten.

SanSwiss-producten voldoen aan de hoge normen van de huidige Europese normen Alle SanSwiss-douchewanden van glas zijn gemaakt van gehard gehard veiligheidsglas en voldoen aan de eisen van de Europese veiligheidsnormen EN 12150-1: 2000.